WIJ

Jobtalent creëert mogelijkheden voor de partners en kansen voor de talenten

Jobtalent doet dit door business en pleasure te verbinden in “Bleasure”. Wij geloven dat gelukkig personeel zich met passie inzet voor zijn werkgever en goed werk levert. Samen met onze talenten verbeteren wij voortdurend de dienstverlening en dragen wij bij aan een mooie toekomst. Met onze partners realiseren wij de beste dienstverlening als het gaat om ontwikkelen, mensgerichtheid en groei.

De 5 kernwaarden van Jobtalent:

  1. Veiligheid (de basis voor vertrouwen)
  2.  Ontwikkeling (stimuleren om te groeien)
  3. Transparantie (de inhoud zichtbaar gemaakt)
  4. Plezierig werken (de bron van individuele inspiratie)
  5. Doelmatigheid (de olie in het radarwerk)

De kernwaarden van Jobtalent:

 Veiligheid

Werken in een veilig omgeving is ons streven. Samen met onze talenten en partners creëren wij een omgeving waarin iedereen zich veilig en op zijn gemak voelt.

Ontwikkelen

Wil je nog meer uit jezelf halen? Schuilen er wellicht nog onontdekte talenten in jou en wil je je hier verder in ontplooien dan biedt Jobtalent je de ruimte. Jobtalent biedt jou de juiste ondersteuning om je opgedane kennis gericht in te zetten en zo nog beter te worden in je werk.

Transparantie

Jobtalent gelooft in openheid! Door eerlijk en open te communiceren wordt de relatie tussen talenten en partners alleen maar versterkt.

Plezierig werken

Samen dragen wij aan een goede werksfeer. Samen zijn wij betrokken, gemotiveerd en collegiaal.

Doelmatig

Wij werken efficiënt en effectief. Tevens zijn wij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en innovaties en passen wij ons hier op aan.